Onveilige verkeerssituatie


De ACP-EU-activiteiten staan voor de deur en Suriname doet er alles aan om indruk te maken op vooral de participanten uit het buitenland. Alles moet er voor de komende dagen mooi en verzorgd uitzien. Zo worden er op vele mogelijke locaties verfraaiingen aangebracht. Op zich een heel goede zaak. Maar men moet voorkomen dat onbewust het zicht op de verkeersborden wordt belemmerd. Een stukje controle moet er ook hierop zijn. Eventuele hindernissen moeten de politiesurveillancedienst gelijk opvallen en dienen er op slagvaardige wijze weer correcties te worden aangebracht. Een voorbeeld van hoe het juist niet moet, zien we momenteel op het drukke verkeersknooppunt gevormd door de H. Benjaminstraat en de Barendstraat en bij de rotonde aan de dr.Sophie Redmondstraat.

error: Kopiëren mag niet!