MAS al vijf jaren ISO 9001:2008 gecertificeerd

Op 02 november en 03 november 2012 mocht de MAS, wederom haar kwaliteitsmanagementsysteem aan een final audit onderwerpen. Wederom hebben wij, evenals de afgelopen vier jaren ook deze audit zonder afwijkingen mogen afronden. De MAS speelt zowel nationaal als internationaal een grote rol door onder andere het garanderen van veilige en efficiënte waterwegen. Zij is de gezaghebbende autoriteit die altijd de tevredenheid van haar klanten nastreeft. In dit kader heeft de organisatie in 2007 geparticipeerd aan het zogeheten PLOS I ISO certificeringproject, waarbij Surinaamse bedrijven in de gelegenheid werden gesteld om het ISO certificaat te behalen. In december 2008 heeft de MAS haar eerste certificaat volgens de ISO 9001:2000 norm behaald. Daarna werd de norm aangepast naar ISO 9001:2008. Het succes ligt in het feit dat wij als organisatie niet het behalen van de norm als de belangrijkste factor ervaren, maar het onderhouden van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit op een zodanige manier dat er daadwerkelijk sprake is van klanttevredenheid. Voorts kan gezegd worden dat wij binnen de MAS, ISO als een gezamenlijk team “effort” ervaren waarbij iedereen op deskundige manier zorg draagt voor de processen. Daarom is ons motto: “Together we will always succeed”.

error: Kopiëren mag niet!