Dutch Antilles Express voert inaugurele vlucht Curacao naar Suriname

De Curaçaose vliegmaatschappij Dutch Antilles Express (DAE) voert vanaf gisteren officieel vluchten van Curacao naar Suriname. Het gaat om dagelijkse vluchten waarbij de vliegtuigen dezelfde dag nog terugkeren. Gisteren vond de inaugurele vlucht plaats. Voor de vluchten wordt een Fokker 100 ingezet die om half twaalf opstijgt en om half vier lokale tijd op Zanderij landt. Volgens Ramon Chong van het managementteam heeft het bedrijf een revolutionaire groei meegemaakt sinds de overname van Nelson Ramirez vorig jaar.
“De vliegmaatschappij voert ondermeer dagelijkse vluchten uit naar Miami en Santo Domingo. Nu geldt hetzelfde voor Suriname. Er zijn plannen om meer bestemmingen aan te doen. De komende periode zullen deze plannen worden aangepakt. Paramaribo is belangrijk voor de DEA omdat het een sub-hub zal worden voor het vliegen naar Zuid-Amerika. Verder willen wij een bijdrage leveren aan de economische en toeristische ontwikkeling van het land. DAE gelooft ook in concurrentie. Daarom is het bedrijf niet bang voor kartelvorming van andere vliegmaatschappijen om het bedrijf tegen werken. Wij zullen het beste ervan maken en niet terugdeinsen voor deze ontwikkelingen.”
DAE komt met een innovatie marketingstrategie komen. Zo zijn de aankomst en vertrektijden aangepast aan de vraag van de klanten, in de middag en de vooravond in plaats van laat in de avond. Klanten krijgen bij de aankoop van vijf tickets de zesde gratis en kinderen mogen gratis vliegen. Dat geld voor elke bestemming dat het bedrijf aandoet. De tickets zijn momenteel goedkoper dan die van de andere vliegmaatschappijen.

error: Kopiëren mag niet!