5-jarige bikinimodellen bij autoshow China

In China is nogal wat deining ontstaan over de wel erg jonge meisjes die in bikini poseren op de autoshow in Wuhan. Modellen van amper vijf jaar nemen uitdagende poses aan om de glimmende wagens op het Chutian Automobile Culture Festival aan te prijzen. Veel internetgebruikers nemen aanstoot aan de foto’s van de piepjonge ‘autobabes’. Ze klagen het over kindermishandeling en -uitbuiting. Zhang Ping, organisator van de autobeurs, relativeert de dingen echter. ‘Het was de bedoeling om de meisjes aan zelfvertrouwen te laten winnen door hen in bikini te laten poseren’, zegt hij. ‘De modellen, noch hun ouders of om het even welk modellenbureau werden betaald voor hun prestatie. Er poseerden slechts twee meisjes en ze deden dat met toestemming van hun ouders’, aldus nog Zhang Ping.

error: Kopiëren mag niet!