Zwaluw’96 eerste finalist Tweedeklasse

De ploeg van Zwaluw’96 is de eerste finalist geworden in de TeleG play-offs van de Tweedeklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond ( SZVB ). De ploeg won ook game 2 van SV Saoena. Het werd een overtuigende 7-1 overwinning voor Zwaluw, na een 4-0 ruststand. Vikash Jaddoe van Zwaluw werd de topscorer met 4 doelpunten. Door het bereiken van de finale is Zwaluw al gepromoveerd naar de Eersteklasse. Saoena krijgt een herkansing en wel tegen Inter Jakin. Deze ploeg uit het Jakinproject won ook game 2 van FC Exces. Na een 2-1 achterstand bij de rust won Inter Jakin met 5-7. De topscorers in deze werd werden Jurgen Vierklau (FC Exces) en Richy Mertodikromo (Inter Jakin) met elk 2 doelpunten.
In de Veteranenklasse heeft Styx II de seriestand gelijk getrokken tegen Djogo 2000. Na een 3-2 ruststand won Styx II met 5-4. Rodney Dompig en Johannes Wouter scoorden elk 2 goals voor Styx. Ook Gino Brandon en Maikel Leeuwin scoorden elk 2 keer bij Djogo 2000. De beslissende game 3 wordt zondag gespeeld. De verliezer zal uitgeschakeld zijn voor verdere deelname.

error: Kopiëren mag niet!