Bond Cebuma blijft in actie

De acties van de bond bij Cebuma gaan onverkort verder. Gisteren heef de bond onder aanvoering van voorzitter Hugo Blanker een bliksemstraatactie gevoerd. Er is gedisciplineerd gereden vanuit Cebuma tot de Tamarindelaan, in de nabije omgeving van het ministerie van Financiën. Daar is er een kleine protestactie gevoerd, waarbij er aandacht is gevraagd voor het probleem.
Volgens Blanker had de minister van Financiën in een telefonisch gesprek toegezegd om de bond gisteren te ontvangen. ‘Echter heeft minister Adeline Wijnerman zich niet aan haar woord gehouden en is de bond niet ontvangen.’ Met deze actie lopen de ambtenaren het gevaar om in november verlaat hun salaris te ontvangen. Aanleiding van deze actie is het uitblijven van de aanpassingen bij zeven ambtenaren. De acties zijn overgedragen aan de COL.

error: Kopiëren mag niet!