Assuria binnenkort ook in Trinidad

Assuria heeft onlangs met succes een bod gedaan op alle uitstaande aandelen van Gulf Insurance Limited, een in Trinidad & Tobago gevestigde schadeverzekeringsmaatschappij. Behalve in Trinidad & Tobago is Gulf ook actief in 12 eilanden in het Caribische gebied, waaronder St. Maarten, St. Kitts & Nevis, St. Lucia en St. Vincent. Met deze aankoop geeft Assuria invulling aan haar strategische doelstelling om in meerdere Caricom-landen verzekeringsactiviteiten te ontplooien. In maart 2012 opende Assuria al een kantoor in Guyana. Thans wordt gewerkt aan het verkrijgen van de benodigde goedkeuring van de diverse toezichthouders, waaronder de Centrale Bank van Suriname en de Central Bank of Trinidad & Tobago. Assuria hoopt nog voor het einde van het jaar de transactie af te ronden.

error: Kopiëren mag niet!