Maritieme politie houdt Guyanezen met smokkelwaar aan


De maritieme politie heeft twee vaartuigen met smokkelwaar aangehouden voor de kust in het district Coronie. Samen waren er zo een 15 jonge Guyanezen aan boord die in een groot aantal jerrycans brandstof en melasse illegaal probeerden weg te voeren. Ook vond men een hoeveelheid marihuana aan boord. Gewestelijk politiecommandant van Coronie, Benny Patterson, bevestigt de aanhouding tegenover Dagblad Suriname.
Volgens Patterson is de zaak intussen overgedragen aan zijn collega Stanley Benschop, gewestelijk politiecommandant van het gewest Nickerie. ‘Zij zullen de zaak verder afhandelen’, zegt Patterson. Het Openbaar Ministerie en de Vreemdelingenpolitie zullen beslissen wat er met de smokkelaars en de boten zal gebeuren.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!