Vijf slachtoffers aanrijding Copieweg huiswaarts gestuurd

Twee personenwagens zijn donderdagmiddag aan de Indira Gandhiweg dichtbij de Copieweg, frontaal met elkaar in botsing gekomen. Als gevolg hiervan raakten zeven personen gewond. Een uit de zeven slachtoffers, een jongeman,  werd per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Toen de politie ter plekke arriveerde, waren er nog zes gewonden en die werden in vier ambulances afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dagblad Suriname Sprak hierover met inspecteur Humphrey Naarden van de Voorlichtingsdienst. Hij geeft aan dat uit die zeven personen inmiddels vijf huiswaarts zijn gestuurd. De twee slachtoffers die nog zijn opgenomen, zijn de chauffeur van een van de voertuigen en een 80-jarige vrouw. Het ongeluk was van dien aard dat de brandweer aan te pas moest komen om de gewonden die bekneld waren, te bevrijden uit hun benarde positie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!