Globetrotter fietst ruim 15 jaren rond de wereld

De Chinees Lee Yue Zhong is al 15 jaren bezig de wereld rond te fietsen. Dagblad Suriname kwam hem donderdagavond tegen op de Oostwestverbinding ter hoogte van kilometer 116 te Plantage Jenny in het district Coronie. Zhong fietst momenteel richting Guyana. In gesprek met Dagblad Suriname gaf de globetrotter te kennen dat hij veel ups en downs heeft meegemaakt tijdens zijn vele reizen. Hij toonde foto’s van een aanrijding met een voertuig in Engeland, waarbij hij letsels opliep aan zijn rug. Zhong deelt zijn ervaringen graag met anderen en neemt de tijd om door middel van de door hem geschoten foto’s uitleg te geven van alle door hem aangedane plaatsen. Zo wees hij de krant foto’s van de hoge bergen in Tibet, waar hij naartoe is gefietst, en alle landen van Zuid Amerika.
N. Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!