Man ontkent mishandeling van vrouw en stiefzoon

De 29-jarige Arian K., die reeds in 2010 al voor mishandeling van zijn vrouw terecht stond, is wederom aangehouden voor een soortgelijk feit. Hij heeft op 15 september 2012 zijn vrouw zware lichamelijke letsels toegebracht. Naast dit feit wordt aan de verdachte ook nog mishandeling van zijn 10-jarige stiefzoon verweten. Op die dag tijdens het gevecht is de jongen tussen beide gekomen. De verdachte pakte de jongen en smeet hem tegen een deur aan. De ruzie begon om het opladen van een mobiel. De verdachte had zijn vrouw gevraagd om zijn mobiel bij de buren op te laden. Omdat zij het niet had gedaan, ontstond er een woordenwisseling. De verdachte werd boos en raakte in een handgemeen. De jongen die dit zag probeerde zijn moeder te helpen, maar werd ook mishandeld. De verdachte ontkende het feit. De kantonrechter heeft behoefte om de vrouw te horen. De behandeling van deze zaak wordt hervat op 23 november. Arian blijft aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!