Welgedacht C maakt geen grappen tegen Hindelaya

De ploeg van SV Welgedacht C heeft geen grappen gemaakt tegen Hindelaya in de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Ze speelde op scherp en nam reeds na 22 minuten spelen een voorspring via Giovanni Tempo. Dit werd ook de ruststand. In de tweede helft, 49ste minuut, bracht Garvey Membre de stand op 2-0. Hierna kreeg Hindelaya een heel grote klap te verwerken. Haar beste speler, doelman Vinodkoemar Ramdien, kreeg de rode kaart.  Welgedacht C buitte de meerderheid op het veld uit en scoorde nog 2 goals. Vilajet Goelamnabie (66) en Alemau Lamafoe (70) bepaalden de eindstand op 4-0. Door deze overwinning heeft Welgedacht C de aansluiting met de kopgroep gevonden. In de andere Eersteklasse wedstrijd speelden BKV en Jong Jivan Jotie 0-0 gelijk. De ploeg van Jong Jivan Jotie pakte haar eerste punt voor dit seizoen. Echter heeft de ploeg na 3 wedstrijden nog geen enkel doelpunt gescoord.
In de Tweedeklasse ging de clasico tussen de nieuwkomers Bere Boys van Leiding 9A en SCV 2012 van Vredenburg. Het werd een spannende wedstrijd, al was het spelbeeld niet opperbest. Siva Loilar Gosain opende reeds in de 9de minuut de score voor SC Vredenburg 2012. Met een machtig afstandschot vanop het middenveld kwam SCV 2012 zelfs op 2-0. Voor rust reduceerde Raynel Peiter de achterstand voor Bere Boys naar 2-1. Deze Peiter zou een grote rol gaan spelen in de tweede helft. In de 67ste minuut zette Peiter met een loeier de stand op 2-2. Door een blunder van de goalie van Bere Boys, die de bal in de lucht wilde plukken om dan ermee te vallen, maar deze juist liet glippen, kwam SCV op een 3-2 voorsprong. Er was toen nog een kwartier te spelen. Toch was het weer Peiter die in de 81ste minuut de 3-3 scoorde voor Bere Boys. Met deze hattrick komt Peiter na 2 wedstrijden op 5 doelpunten te staan.

Jivan Jotie won met 3-1 van The Red Rose, na een 2-0 ruststand. Nitesh Jagai, Navin Jiawan en Radjinderkoemar Rattan scoorden voor Jivan Jotie. Romario Valentijn maakte de goal van The Red Rose uit Ephraimzegen. KD 2011 won met 3-2 van Jai Hanuman, na een 1-1 ruststand. Jerzy Wildeboer bracht KD 2011 op 1-0, Amitkumar Polar maakte gelijk. In de tweede helft zette Wildeboer KD wederom op voorsprong (2-1), nu maakte Manojkoemar Ambika gelijk voor Jai Hanuman. In de 85ste minuut scoorde Shaamkoemar Hira het winnend doelpunt voor KD 2011.