Reebo sluit zich aan bij Solo

Reebo is de nieuwe ploeg die zich zal aansluiten bij de Sportorganisatie Leidingen en Omgevingen (Solo). Deze ploeg is een samenvoeging van Reeberg United en oude spelers van Boma Star. Reeberg United die jaren gevoetbald had bij de Lelydorp Sport Bond, stopte in het jaar 2010. Daarna vertrok het overgrote deel naar Boma Star en een andere deel sloot zich later aan bij Real Java. Na een jaartje vertrok het deel van Real Java naar Parana. Nu hebben ze iedereen weer bij elkaar getrommeld om Reebo op te richten. Bijna alle vertrokken spelers van de Reeberg United hebben zich aangesloten bij Reebo, alsook bepaalde spelers die bij Boma Star speelden. Reebo, onder voorzitterschap van Satis Baldewsingh, zal spelen voor het kampioenschap van de Solo.

error: Kopiëren mag niet!