Robinhood opent titelverdediging met winst

Martin Thomas heeft de eerste drie punten bezorgd voor Robinhood bij de opening van SVB Hoofdklassecompetitie. Landskampioen Robinhood die tegen de kampioen van SVB Eersteklasse uitkwam, heeft bewezen dat deze nog over tal van goede spelers beschikt in zijn selectie. Haar eerste testcase na de zogenaamde leegloop heeft ze goed doorstaan. SNL stelde ietwat teleur. Duidelijk is dat ze wedstrijdritme mist. Robinhood won met 1-0.
Vrijdagavond werd de Hoofdklasse geopend met de wedstrijd WBC – Excelsior. In deze wedstrijd is gebleken dat Excelsior ondanks haar vele inkopen nog niet ready is voor het nieuw seizoen. Coach Ricardo van Throo heeft er geloof in dat zijn team gaandeweg de competitie zal groeien. WBC, waar Robinhood-coach Roy Vanenburg nu de scepter zwaait, won met 2-0. Giovanni Drenthe en Sergio Aroepa scoorden de goals. Inter Moengo Tapoe wist zijn wedstrijd met 4-0 te winnen van Boskamp.

error: Kopiëren mag niet!