Forensisch onderzoek bij brand Zwartenhovenbrugstraat

Het weggedeelte van de Prinsenstraat, gelegen tussen de Zwartenhovenbrug- en de Waaldijkstraat, blijft voorlopig afgesloten in het belang van het forensisch onderzoek dat direct na de brand gestart is. ‘De afsluiting geldt voor rijverkeer en voetgangers’, zegt Dropatie Ramkhelawan van de KPS-voorlichtingsdienst aan Dagblad Suriname. ‘Deze plek, waar de felle brand afgelopen maandag begon, vormt de hoofdader van het onderzoek. Het forensisch onderzoek richt zich op sporen om de precieze oorzaak van de brand te kunnen vaststellen.’
De plek van incident blijft volgens Ramkhelawan ook afgesloten in het belang van de veiligheid van burgers. Er bestaat nog altijd gevaar dat gebarsten ruiten van panden die schade hebben opgelopen, omvallen. Ook is het gevaar aanwezig van het springen van ontplofbare stoffen die mogelijk opgeslagen lagen in de afgebrande gebouwen.
De politiefunctionaris adviseert weggebruikers zoveel mogelijk gebruik te maken van uitvalswegen. Het weggedeelte van de Zwartenhovenbrugstraat richting Kwakoe blijft voorlopig open voor alle verkeer. De felle brand die begon op de hoek Prinsen-  en Zwartenhovenbrugstraat heeft begin deze week zeven panden in de as gelegd.

error: Kopiëren mag niet!