Botopasie laat gouden kans liggen tegen ACoconut KD wint van Inter Rica

De promovendus  Botopasie heeft een gouden kans laten liggen om de drie punten te pakken tegen ACoconut. Aan de andere kant wist juist ACoconut gebruik te maken van de meerderheid die zij hadden, want Quince Doekoe van Botopasie moest al in de 15de de kleedkamers opzoeken. Hij kreeg de rode kaart van de arbiter. Na een 0-0 ruststand was het Armando Lugard van Botopasie die de stand bracht naar 1-0 in de 57ste minuut. Drie minuten later was het weer dezelfde Lugard die de stand tilde naar 2-0. ACoconut was nog even bezig de twee snelle doelpunten te verwerken, en ze kregen weer een doelpunt in hun maag. Dennis Doekoe wist in de 61ste minuut Botopasie naar een 3-0 voorsprong te schieten. En met nog 29 minuten te gaan dacht iedereen in het NGVB-stadion dat de promovendus de eerste drie punten binnen had.
Maar ACoconut toonde karakter en kwam heel goed terug. In de 68ste minuut verkleinde Charlie Mande de achterstand naar 3-1. Nu begon ACoconut de meerderheid wel uit te buiten en Botopasie had duidelijk probleem daarmee. In de 85ste minuut wist Delano Vrede nog de stand te brengen naar 3-2.  Na dit doelpunt gooide ACoconut alles in de aanval om tenminste nog een gelijkspel uit de bus te halen, en dat kregen ze ook. Want in de 90ste minuut wist Ervano Vinisie ploegen toch op gelijke hoogte te schieten, 3-3. In de slotfase moest ook Gerigio Vinisie van A Coconut vroegtijdig de kleedkamers opzoeken.
De ploeg van kamal Dewaker wist zijn openingswedstrijd in winst om te zetten tegen Inter Rica. Want na een 0-0 ruststand wist KD met 2-1 te winnen van Inter Rica. Edward Imankarijo en Quincy Pinas scoorden de doelpunten voor Kamel Dewaker.