Twee personen verdronken

Twee personen zijn gisteren verdronken in de Surinamerivier. De 12-jarige Emely Matis (Braziliaanse), is bij ‘River Breeze’ te Acaribo in de diepte verdwenen. Op Dantabai aan de Boven-Surinamerivier heeft de 34-jarige Christiaan Sanrawi het leven gelaten. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelt Starnieuws mee dat de lichamen van de twee slachtoffers nog niet geborgen zijn. De zoekacties die ondernomen zijn, hebben nog geen resultaten opgeleverd. Districtscommissaris van Para, Jerry Miranda, zegt aan Starnieuws dat maandag nagegaan zal worden hoe het meisje te Acaribo in het water is verdwenen. Hij zal natrekken of er wel life guards ter plekke waren en of de veiligheidsvoorschriften in acht zijn genomen. Naarden vertelt dat het personeel van het beveiligingsbedrijf waar Sanrawi werkte naar het vakantieoord was. Het ging om een personeelsuitstapje. “Nauwelijks waren de mensen daar of Sanrawi ging het water in. Hij is in de diepte verdwenen”, zegt de politie-inspecteur.

error: Kopiëren mag niet!