Sterkste mannen van Suriname


Het krioelde van sterke mannen zondagmiddag in het Andre Kamperveenstadion. Cars ‘n More organiseerde een truck pull competition, waarbij mannen en vrouwen trucks van twee en drie ton over een afstand van 25 meters moesten trekken. Daarnaast was er een tire stacking-contest, waarbij er zoveel mogelijk banden van 25 kg verplaatst moesten worden over een afstand van 15 meter binnen bepaalde tijd. Verder was er een hot dog eating contest. Naast de competitie gedeelte was er ook een showelement met antieke Zundapps, motorfietsen en auto’s. Aan het eind van de dag werd Kevin Forster gekroond tot sterkste man van Suriname. HIj trok een 3 ton pick-up in 20 seconden over 25 meters. Hiermee werd Donovan Dongo onttroond. (foto’s: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!