Pacellischool 50 jaar

De Pacellischool te Lelydorp is op 1 oktober 50 jaar geworden. Om deze verjaardag een bijzonder tintje te geven, hebben de Lions Club Paramaribo en de Lions Club L’ile de Cayenne twee nieuwe lokalen voor de school bijgebouwd. Die twee lokalen zijn gisteren officieel overgedragen. Het is bekend van de Lions dat zij als serviceverlening heel veel ondersteuning geeft aan sociale projecten. Maar dit project was heel bijzonder. Dankzij het contact dat de familie Samijo van Lelydorp onderhoudt met zijn vrienden te Cayenne, heeft de Lions Club L’ile de Cayenne ook een wezenlijke bijdrage geleverd tot de realisatie van de twee lokalen. Op de foto houden de Fransen Daniel Bereau (president Lions)  en Robbynel Ralph het bordje omhoog waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor de kinderen.

error: Kopiëren mag niet!