Inter Moengotapoe maakt hattrick compleet

Inter Moengotapoe heeft geschiedenis geschreven. De ploeg van Ronnie Brunswijk won zaterdagmiddag de President Cup van Robinhood met 3-2. Voor de derde keer achter elkaar ging de US$ 10.000 hoofdprijs richting Moengo. Geen club had dit ooit eerder gedaan. In het Andre Kamperveenstadion nam Inter een 3-0 voorsprong, later maakte Robinhood nog 2 twee goals. Clubpresident Brunswijk startte de wedstrijd als aanvoerder. President Desi Bouterse was niet aanwezig. Hij liet zich vertegenwoordigen voor vicepresident Robert Ameerali.
Nieuwe aanwinst Emilio Limon, overgekomen van WBC en zelf oud-Robinhooder, zette Inter op 1-0. Dit werd ook de ruststand. In de tweede helft werd Brunswijk gewisseld voor Amaktie Maasie. Deze Maasie bracht Inter op 2-0. Wederom een doelpunt van Maasie zette de Moengonezen op 3-0. Later in de wedstrijd scoorden Steven Dima en Gordon Kinsaini namens de roodgroene formatie twee doelpunten, die met US$ 5000 naar huis mocht keren. Met deze wedstrijd is het nieuw voetbalseizoen begonnen.

error: Kopiëren mag niet!