Lion district governor Jack Mossel op bezoek bij LC Kwatta

District governor lion “Jack” heeft op woensdag 3 oktober een bezoek gebracht aan LC Kwatta. Het karakter van het bezoek staat in het licht van de audits die de district governor behoort te doen bij elke Lions Club in zijn werkgebied, te weten Suriname, Guyana en Trinidad en Tobago. De audit is een soort functioneringsgesprek, waarbij op elke detail in het functioneren van de club, de clubleden en de administratie van de club wordt bekeken. Natuurlijk wordt de output van de club in de gemeenschap ook meegenomen in het geheel. Uit al deze punten wordt er dan een cijfer toegekend aan de club met een 10 als maximum.
LC Kwatta heeft wederom een hoge notering mochten krijgen van de district governor en dat komt met name door een goede administratieve organisatie, gemotiveerde en geïnspireerde leden, waarbij ook Leo Club Campus toebehoort, heldere doelstellingen en een groot scala aan grote en gevarieerde projecten zoals de schoolstarterspakketten, de Student Excellence Awards, Diwalibroden, weeskinderendag, de school challenge, de cricketcompetitie, de landbouwtentoonstelling en Duck Curry. Het bezoek van de governor was ook de gelegenheid om enkele lions te eren voor hun uitgevoerde werkzaamheden en trouwe participatieve lidmaatschap van de club. Zo is lion Zicherprimkumar Ramlagan geëerd als Lion of the year 2011/2012; lion Anand Mahabier als zeer actieve president voor het jaar 2011/2012; lion Randjietkumar Ramdat en lion Dennis Adjodhiamisser als charter monarchs en lion Raj Jadnanansing en lion Jai Parbhoe voor 10 jaar trouwe lidmaatschap.

error: Kopiëren mag niet!