SLM-kist keert terug kort na opstijgen op Schiphol

De SLM-vlucht die vanuit Nederland naar Paramaribo zou vliegen gistermiddag, is 45 minuten na opstijgen teruggekeerd naar Schiphol. Volgens informatie waren er problemen met de deur van het landingsgestel. Technici werken eraan om het probleem op te lossen. Mogelijk wordt deze vlucht vandaag uitgevoerd.
Het gevolg van deze vertraging is dat de vlucht van Paramaribo naar Amsterdam van  woensdagavond die omstreeks elf uur zou vertrekken, niet meer is doorgegaan. De ruim 23 Hadj-gangers vanuit Suriname die op deze vlucht stonden geboekt, moeten dus nog even thuis blijven wachten op een signaal van de SLM. Alle afspraken die deze Hadj -gangers hadden lopen voor donderdagmorgen in Nederland, zoals voor vaccinatie, moeten dus opnieuw gemaakt worden.

error: Kopiëren mag niet!