Minister Miskin ontving topman Pan American Development Foundation

De leiding van het ministerie van ATM  en Louis Alexander, senior programs director  van de Pan American Development Foundation (PADF), een werkarm van de Organisatie van Amerikaanse Staten,  hebben de afgelopen week van gedachten gewisseld over de samenwerking op het gebied van werkgelegenheid in ons land. In dit verband werd vooral gesproken over de werkarmen van het ministerie die zich richten op vakscholing, trainingen in de horeca, coöperaties en stimulering van klein ondernemerschap.  De PADF zal nagaan hoe ze het werk van Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO),  Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE),  Raad voor Coöperatiewezen (Raco) en Suriname Hospitality Tourism and Training Centre ( SHTTC) kan ondersteunen. Het gesprek vond plaats op vrijdag 27 september 2012 op de werkkamer van de minister. Minister Michael Miskin werd bij dit gesprek bijgestaan door departementsdirecteur Steven Relyveld.

error: Kopiëren mag niet!