Heler aangehouden en goederen in beslag genomen

De politie van het ressort Nieuwe-Haven heeft gistermiddag ene A.F.aangehouden,nadat in zijn woning een groot aantal goederen zijn aangetroffen. De politie heeft sterk het vermoeden dat deze goederen van misdrijf afkomstig zijn omdat A.F. niet wil of kan aangeven hoe hij aan die goederen gekomen is. A.F. beweerd dat hij de goederen heeft opgekocht om tegen winst door te verkopen. De goederen bestaan ondermeer uit: waterpompen,een buitenboord motor,een brushcutter,een kantoor ijskast, een lasmachine,een lichtmotor,een dompelpomp, cirkelzagen,een boormachine,een schuurmachine (“grainder”),een kettingzaag,“microwaves”,een auto CD-speler,een aantal digitale fijnwegers,een auto radio cassette speler,een strijkijzer en een televisie toestel.Mogelijke benadeelden kunnen zich van maandag tot en met vrijdag van 08.00- tot 13.00 uur voor het bezichtigen van deze goederen melden bij de politie van ressort Nieuw-Haven en wel met medeneming van hun bewijs van aangifte welke zij van de politie ontvangen hebben.

error: Kopiëren mag niet!