Puwa Nani neemt De Ster over

De seniorenploeg van Puwa Nani zal komend seizoen uitkomen in de SVB Eersteklasse. Deze ploeg heeft de noodlijdende De Ster overgenomen, althans ze zal samensmelten met de ploeg afkomstig uit de Lelydorp Sportbond (LSB). Andy Atmodimedjo, technisch directeur van Puwa Nani, bevestigt de overname van De Ster. ‘Dat is sowieso een feit. Maar meer kan ik in dit stadium nog niet zeggen. Het bestuur van Puwa Nani is momenteel uitlandig. Als het terugkeert, dan kan er meer informatie verkregen worden’, zegt Atmodimedjo. Puwa Nani kwam tot afgelopen seizoen uit bij de Nieuwe Generatie Voetbalbond (NGVB). Daarvoor speelde ze bij het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB).
De ploeg van De Ster is op papier opgehouden te bestaan. Het huidige bestuur kon aan de hoge eisen van de spelers voor aanvang van het seizoen niet voldoen, waardoor de voetballers niet kwamen opdagen op de trainingen. Hierdoor was de club genoodzaakt de bezem door de selectie te halen. Met enkele trouwe spelers van De Ster die zijn overgebleven, zal een team worden gevormd met de jeugdige ploeg van Puwa Nani.

error: Kopiëren mag niet!