Personeel Huize Ashiana in beraad

Het personeel van huize Ashiana is in beraad. Gistermorgen is het werk neergelegd uit protest tegen het feit dat de verhoogde toelagen niet worden uitbetaald. Ook wacht het personeel nog steeds op de lumpsum  van 2010, zegt secretaris Sandra Stroom van de personeelsbond bij Ashiana. Morgenochtend  komen de personeelsleden om acht uur in vergadering bijeen om verdere stappen te bespreken. Het bondsbestuur was voor gisteren opgeroepen door de leiding van het ministerie van Sociale Zaken om de gesprekken over deze zaken te hervatten. De onderhandelingen tussen de bond en de Sozavo-minister waren eind februari  2012 opgeschort. Stroom zegt dat de andere pijnpunten in deze zijn de uitbetaling van de wacht- en middagtoelage,   en de vervoer- en kledingtoelage over 2011.  Ook is het structurele tekort aan personeel nog niet opgeheven.

error: Kopiëren mag niet!