Ook jeugd Post Utrecht en Tapoeripa krijgen schoolpakketten

 Nog net voordat de school begon, zijn ouders en jongeren van de dorpen Post Utrecht en Tapoeripa blij gemaakt met een schoolpakket. Zo zijn er 75 pakketten verdeeld over deze twee dorpen voor zowel het basis niveau als de muloschool.
NJP’er Regillio Dors kreeg uit handen van de Caricom jeugdambassadeurs nog eens 125 schoolpakketten, naast de eerste 500 schoolpakketten die reeds verdeeld zijn. Van de 125 pakketten overhandigde Dors 50 pakketten aan zijn collega NJP’er Fariel Kasanmoesdiran, die deze op haar beurt moest verdelen onder de Nickeriaanse jeugd. Dors trok, tezamen met zijn jongerenteam van Nickerie, zondag richting deze dorpen met de uniformhemden en de rugtassen. ‘Ik ben de MDG-jeugdambassadeur zeer erkentelijk dat hij niet een keer, maar tweemaal aan de jeugd van Nickerie heeft gedacht. Ik hoop dat met deze geste wij bewezen hebben te willen werken aan de realisatie van de doelen die voor een focal point gesteld zijn’, zegt de NJP’er. Voor beide dorpen werden de pakketten overhandigd aan de dorpskapiteins.
Marijan Setrodikoro

error: Kopiëren mag niet!