Inverzekeringstelling verdachte aanranding en afpersing rechtmatig

De inverzekeringstelling van de 37-jarige verdachte, M.E., is na zijn aanhouding op rechtmatigheid getoetst. Hij wordt verdacht van het plegen van onder meer feitelijke aanranding. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte een 16-jarige, die met haar familie voor een weekend op een recreatie- en ontspanningsoord vertoefde, heeft aangevallen en onzedelijk heeft betast. Volgens verklaring van het slachtoffer poogde M.E. haar en andere dames de dag ervoor al in het water lastig te vallen, wat hem niet lukte. De volgende dag zat zij langs het water. Op een bepaald moment kwam M.E. samen met een andere jongeman aangelopen en werd zij vastgegrepen. Daarbij werd zij onzedelijk betast en werden haar persoonlijke spullen uit haar broekzakken weggenomen. Vervolgens werd zij in het water gegooid, waardoor zij een been bezeerde.

error: Kopiëren mag niet!