BEP gereed voor bestuursverkiezing

De BEP is rond met de voorbereiding van de bestuursverkiezing op 29 september. Caprino Alendy, de huidige voorzitter, geeft aan dat de uitnodigingen reeds zijn verzonden. Het BEP- centrum wordt in gereedheid gebracht.  Alle stukken die gepresenteerd moeten worden door de nominatie- en verkiezingscommissie zijn in orde gemaakt. ‘Ook het financieel verslag, dat op deze dag gepresenteerd zal worden, is rond’, vertelt Alendy. De partij is nu wachtende op de dag van de verkiezing.
Voorzitter Caprino Alendy heeft zich kandidaat gesteld voor de bestuursfunctie. Hij zit vol spanning te wachten op deze dag. Hij heeft geen idee van wat er op deze dag uit de bus zal komen. Het hoogste orgaan, de algemene ledenvergadering, zal het uiteindelijke besluit nemen. Alendy weet wel hoe het bestuur in zijn totaliteit eruit zal zien, maar wie de voorzitter wordt, is nog niet bekend. ‘Dat wordt op die dag zelf bepaald.’ Alle kandidaat-bestuursleden zijn volgens Alendy bevoegd om tot voorzitter verkozen te worden. Men kan zich pas kandideren als men verheven is tot bestuurslid.
Enkele kandidaat-bestuursleden van de partij zijn het assembleelid Ronny Asabina, ex-Volksgezondheidsminister drs. Celsius Waterberg, Wensley Misiedjan, drs. Paul Miesdjan en Patricia Meulenhof.

error: Kopiëren mag niet!