Dronken vrouw 58ste verkeersdode

De 27-jarige Maziel Costa is de 58ste verkeersdode geworden. Zij was betrokken bij een aanrijding op zondag 23 september 2012 op de hoek van de Porfier- en Syenitestraat. Costa is met haar brommer tegen een voertuig aangekomen. Zij raakte ernstig gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Dinsdag 25 september heeft zij het leven gelaten op de afdeling Neurologie van de ziekeninrichting. Politievoorlichting inspecteur Humphrey Naarden geeft aan Dagblad Suriname te kennen dat het vermoeden bestaat dat het slachtoffer op die bewuste ochtend tijdens de aanrijding onder invloed van alcohol verkeerde. Costa is de 58ste verkeersdode en tevens de 20ste bromfietser die dit jaar in het verkeer is omgekomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!