Blaka Watra wederom open voor publiek

Er wordt met man en macht gewerkt om het recreatieoord Blaka Watra dit weekend open te stellen voor het publiek. Districtssecretaris van het commissariaat Para, Stuart Lemmert, zegt dat momenteel het oord wordt schoongemaakt. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, worden de bomen die een gevaar kunnen vormen verwijderd. Het commissariaat wil het publiek tegemoet komen,  omdat het komend weekend het laatste weekend is van de schoolvakantie. Volgens Lemmert worden alle oorden erg druk bezocht.
Jerry Miranda, de districtscommissaris van Para, sloot het recreatieoord Blaka Watra op zondag 16 september, nadat het oord was getroffen door zware rukwinden. Door de rukwinden vielen tientallen bomen om. De ingang naar het oord werd versperd door een grote omgevallen boom. Bezoekers moesten in allerijl het oord verlaten en een weg banen tussen de omgevallen bomen.

error: Kopiëren mag niet!