Weekeinde vol drugsverdachten

 De 33-jarige Nederlander  B.T. is op vrijdag 14 september op de luchthaven te Zanderij aangehouden door het BID-Team. Dit, nadat in zijn bezit ca. 4 kilogram cocaïne was aangetroffen. De drug was verstopt  in citroenen, noten en antroewa’s.
Op vrijdag 14 september zijn de 28-jarige C.S. en haar jongere broer, de 22-jarige F.S., door het BID-Team op de luchthaven te Zanderij aangehouden. C.S. heeft cocaïnebolletjes geslikt  en een zogenaamde vaginabol in haar geslachtsdeel gestopt .F.S. heeft bolletjes geslikt en verstopt in zijn reisbagage. Zij hebben beiden de Nederlandse nationaliteit.
De 34-jarige Surinamer R.G. is op zaterdag 15 september op de luchthaven te zanderij aangehouden door het BID-Team, nadat ca. 4 kilogram cocaïne in zijn reisbagage ontdekt was. De drug was verstopt in 18 sinaasappels.
Leden van de Antinarcoticabrigade hebben op zaterdag 15 september 3 mannen aangehouden in verband met een zaak waarbij een man op donderdag 13 september door de douane werd aangehouden. In een doos die hij wilde posten, is cocaïne ontdekt. In die doos is ca.130 gram cocaïne aangetroffen. Nader onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 3 mannen, die vermoedelijk betrokken zijn bij de poging tot verzending van de doos met daarin de cocaïne. In de woning van één van de drie mannen is ook nog meer dan 1.800 gram marihuana en meer dan 33 gram hasj aangetroffen. Intussen zijn alle verdachten in de verschillende zaken ingesloten.
 

error: Kopiëren mag niet!