Fietser 55ste verkeersdode

Op 7 september omstreeks 10.30 uur is de 62-jarige fietser, Nelson Jozef betrokken geweest bij een aanrijding met een personenwagen. Het ongeluk deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg . Het verkeerslachtoffer werd met zware letsels aan zijn hoofd afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Gistermorgen omstreeks 7.45 uur kwam hij op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ( AZP) te overlijden. Jozef is de derde fietser die het leven heeft gelaten in het verkeer en de verkeersbarometer is met dit slachtoffer gestegen naar 55. Dit geeft voorlichtingsdienst van het KPS Drohpatie Ramkhelawan mee aan Dagblad Suriname. Volgens Ramkhelawan kwam de fietser uit een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Hij verleende geen voorrang aan de autobestuurder. Samen met de fiets is hij over een afstand mee gesleurd.

error: Kopiëren mag niet!