Bikers te gast bij vakantieactiviteit CCS

‘Loop niet zomaar weg met mensen die je niet ken’, een van de nuttige adviezen die de politie gisteren meegaf aan kinderen tijdens een sessie in het Cultureel Centrum Suriname (CCS). De informatie vormde onderdeel van een presentatie en demonstratie van de bikers gisteren op het CCS-terrein waar er verschillende vakantieactiviteiten worden gehouden. Vivian Wirjabesari van het CCS legt uit dat de activiteiten jaarlijks worden gehouden. Dit jaar is het de achtste editie van het CCS-vakantieproject.
De kinderen worden van acht uur ‘s morgens tot half drie in de middag bezig gehouden. Er is recreatie en educatie en voor consumptie wordt ook gezorgd. De  kinderen kunnen dagelijks deelnemen aan verschillende programmaonderdelen zoals dans- en dramasessies, voorlezen,  poptjie patu, computerspelen en handenarbeid. Wirjabesarie zegt dat met het project kinderen aan hun trekken komen in de vakantie en wordt er ook ingespeeld op de behoefte van ouders naar verantwoorde vakantieopvang. Ofschoon de activiteiten pas om acht uur aanvangen, worden de kinderen al om zeven uur opgevangen door de leidsters om werkende ouders tegemoet te komen.

error: Kopiëren mag niet!