Bedankt Ilonka Elmont!

Met een plengoffer en een balspelletje is het Bigi Wey Sportcomplex te Wakibasoe 2 (Brownsweg) in het district Brokopondo gisteren officieel in gebruik genomen. Het project heeft US$ 900.000 gekost en is gesponsord door Rosebel Goldmines, Staatsolie, Haukes, het ministerie van NH en de KNVB/Suriprofs voor de lokale gemeenschap. Maar de grote vrouw achter dit prachtige initiatief is zevenvoudig wereldkampioene thaiboksen, Killer Queen Ilonka Elmont. Met haar stichting Be Innovative Foundation heeft ze een vooronderzoek gedaan naar de behoefte van een sportaccommodatie in Brokopondo, het project voorbereid, sponsors gezocht en ook helemaal uitgevoerd. Geen enkele persoon die een betoog hield tijdens het officiële gedeelte, verzuimde om de naam van Ilonka Elmont te noemen (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!