SAB-bestuur Vriesde krijgt zegen van Hof van Justitie

Ten kantore van advocaat Lesley Rogers heeft woensdagavond de installatie plaatsgevonden van het nieuwe bestuur van de Surinaamse Atletiekbond (SAB). Het Hof van Justitie heeft in het maandenlange slepende probleem binnen de Atletiekbond de oplossing gebracht door na afstemming met de rivaliserende partijen een commissie van Goede Diensten in te stellen (GR. No. 14719) die de taak had alle leden d.m.v. een verkiezing in de gelegenheid te stellen zich uit te spreken over hun vertegenwoordiging voor de komende vier jaren.  Op woensdag 1 augustus 2012 heeft o.l.v. de door het Hof van Justitie ingestelde commissie de verkiezing plaatsgevonden. Daarbij is Letitia Vriesde gekozen als de nieuwe voorzitter. De uitslag van deze verkiezing is na rijp beraad door het Hof bekrachtigd. Het is daarbij niet over één nacht ijs gegaan en heeft na zich ervan overtuigd te hebben dat alles goed verlopen is, de commissie de opdracht gegeven om over te gaan tot de installatie van het bestuur.
De samenstelling van het bestuur voor de periode 5 september 2012 tot 5 september 2016 is daarbij ook bepaald. Letitia Vriesde is de voorzitter en tevens belast als commissaris Technische Zaken. Raymond Gilson is de secretaris-generaal en ook de commissaris Wedstrijdwezen. De penningmeester is Irmgard Tjong A Hung, commissaris Talentenontdekking en -ontwikkeling is Edwald Edhard, commissaris PR en Sponsoring gaat naar Danielle Veira, commissaris Vereniging is Rabindrenath Angnoe en Bryan Rijger is belast met  Accommodatie en Materiaal. Voorlopig zijn de taken van Technische Zaken en Wedstrijdwezen ondergebracht bij respectievelijk de voorzitter en de secretaris-generaal.

error: Kopiëren mag niet!