Jeugdtrainingskamp Perkash wordt afgesloten

Het 5-daagse jeugdvoetbaltrainingskamp van SV Perkash wordt vandaag afgesloten. Tijdens deze sluitingsceremonie zullen naast enkele toespraken ook certificaten worden uitgereikt aan de ruim 70 jeugddeelnemers. De Stichting Bolo (Buurtorganisatie Leidingen en Omgeving) organiseerde dit kamp samen met Perkash onder begeleiding van “De Voetbalschool Suriname”. De trainee is een KNVB gecertificeerd jeugdtrainer welke tijdens dit kamp gebruik heeft gemaakt van het trainingsconcept uit het buitenland gebaseerd op het KNVB-jeugdvoetbal- leerproces. Letitia Vriesde zal ook aanwezig zijn als voorzitter van de stichting Letitia Vriesde Sportpromotion die ook als medeondersteuner heeft gediend. De officiële sluiting vindt om 11.00 uur plaats op het Bolo-sportcomplex te Leiding 9A.

error: Kopiëren mag niet!