Twaalf rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontroles

De politie heeft landelijk bij verschillende verkeerscontroles in de periode van 29 augustus tot en met 4 september 2012 in totaal 166 overtredingen van verschillende aard geconstateerd. Bij deze controles zijn er 6 verdachten aangehouden vanwege diefstal en mishandeling. Ook zijn er 193 voetgangers gecontroleerd. In het distrikt Nickerie heeft de politie alcoholcontroles 12 rijbewijzen ingevorderd op grond van de overtreding van de wet op gebruik alcoholhoudende drank. Op zaterdag 3 september is de politie simultaan op 2 verschillende lokaties, t. w. Rijsdijk en Houttuin gestart met een campagne Veilig Vakantie Verkeer en er zijn er in totaal 582 voertuigen gecontroleerd en 103 personen geverbaliseerd, terwijl terwijl 46 personen een oproeping hebben ontvangen. Uniek was bij deze actie, het feit dat de voorbeeldige weggebruiker een presentje heeft mogen ontvangen uit handen van de politie.

error: Kopiëren mag niet!