‘Correcte houding CLO kwestie ATM’ers’

NPS-assembleelid Patrick Kensenhuis zegt dat de Centrale van Landsdienarenorganisaties (CLO) correct gehandeld heeft door te interveniëren in de kwestie van de ontslagen ATM’ ers. ‘De CLO is de aangewezen organisatie die voor de belangen van de landsdienaren moet opkomen’, zegt het assembleelid. Hij draagt na een gesprek met CLO-voorzitter Ronald Hooghart de volledige overtuiging dat de zeven ATM’ers gehandhaafd zullen worden. Kensenhuis heeft zijn geruststelling ook overgebracht naar de drie ATM’ers die nog op hun post zijn gebleven, ondanks zij geen salaris ontvangen. De parlementariër verneemt van de CLO-topman dat de kwestie nog besproken wordt met vicepresident Robert Ameerali.
De vakcentrale heeft de vp alle informatie verschaft over de juiste status van de zeven ATM’ers.  ‘Ameerali heeft al gezegd ontheffing te zullen verlenen.’ Kensenhuis verwacht niet anders dan dat de gedupeerde landsdienaren met recht worden behandeld. De parlementariër had ook een gesprek met ATM-minister Michael Miskin over de huidige positie van de groep ATM’ers. De bewindsman heeft bevestigd dat de CLO als bevoegde vakbond de kwestie verder afhandelt met de regering.
 

error: Kopiëren mag niet!