Stefan Banetti en Gilberto Eind naar Excelsior

De ploeg van Excelsior heeft twee van zijn 7 gewenste aankopen binnen voor het nieuwe seizoen. Het zijn Stefan Banetti van Inter Moengotapoe en Gilberto Eind van Tramos. Volgens Excelsior-voorzitter Tilak Mangrey zijn ze nog bezig te onderhandelen over de andere vijf spelers. Tot nu toe is Gregory Righters de enige speler die de ploeg wil verlaten. Hij is in onderhandeling met SV Notch.
Banetti was enkele jaren terug een van de spelbepalers in de nationale selectie. Maar een blessure maakte dat hij niet lang kon floreren bij Natio. Ook bij zijn club Inter Moengotapoe kon hij op het eerst jaar na, geen basisplaats meer afdwingen. Eind behoort tot een van de meest voorbeeldige spelers in het Surinaams voetbal. Hij heeft eerder onder andere gespeeld voor Jai Hanuman, WBC en Kamal Dewaker. Afgelopen jaar probeerde hij het bij Tramos van de Domburg Sportbond (DSB), maar daar lukte het niet.

error: Kopiëren mag niet!