Nog drie personen aangehouden in bromfietsdiefstal

De politie van Jeugdzaken heeft hangende het onderzoek ter zake bromfietsdiefstallen nog drie verdachten in verzekering gesteld. Vier comparanten, van wie twee minderjarigen van 15 en 16 jaar, waren op 24 augustus aangehouden en in verzekering gesteld. In deze zaak zijn totaal 15 bromfietsen in beslag genomen, waarvan 12 reeds afgestaan zijn aan de rechtmatige eigenaren. Deze bende van zeven had het gemunt op bromfietsen van kerkgangers. Tot nu toe hebben zij bekend dat zij bromfietsen hebben weggenomen op kerkterreinen te Lelydorp, Kwatta, Flora, Zorg en Hoop en Balona. Ook een aantal bromfiets onderdelen werden achterhaald en in beslag genomen. Verder is naar voren gekomen dat de gestolen bromfietsen door werden verkocht voor SRD 200 of SRD 300. De drie bromfietsen liggen nog ter inzage op de afdeling Jeugdzaken te Limesgracht, daar de rechtmatige eigenaren nog niet bekend zijn. Belanghebbenden of zij die denken benadeeld te zijn kunnen zich alsnog in verbinding stellen met de politie van Jeugdzaken. Daarbij moet men alle bescheiden die te maken hebben met de bromfiets mee nemen.

error: Kopiëren mag niet!