Sociale pot DNA voorlopig ‘on hold’

De sociale pot van SRD 15.000 voor assembleeleden zal dit jaar waarschijnlijk niet meer van de grond komen. Het project is voorlopig on hold. ‘Er zijn andere voorstellen van parlementariërs van coalitie- en oppositiezijde binnengekomen die bestudeerd worden’, zegt NDP-assembleelid Amzad Abdoel. Daarnaast is er tijd nodig om alle details goed uit te zoeken, zodat het project comptabel niet vastloopt. Vanwege de korte tijdspanne zal het project niet meer worden uitgevoerd in dit begrotingsjaar. Abdoel zegt dat niet alleen in de oppositie er andersdenkenden zijn over de sociale pot. Ook in de coalitie zijn er andere opvattingen hierover, vooral met betrekking tot de wijze waarop dit project moet worden uitgevoerd. Abdoel hoopt dat het punt bereikt wordt dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. Alle parlementariërs zijn het wel met elkaar eens dat het parlement meer kan doen voor het bereiken van sociale ontwikkeling voor het volk.
 

error: Kopiëren mag niet!