Ons Erf en Villa Zapakara bruisen van activiteiten


De blije kinderstemmen zijn reeds op een afstand te horen. Op het terrein van Ons Erf en Villa Zapakara bruist het van activiteiten voor kinderen in deze vakantie.  In Ons Erf beleeft het Sisme Muziekvakantieplan van dr. Ramon Williams haar tweede week. Het eerste deel werd op vrijdag 24 augustus afgesloten. Deel twee loopt tot en met 31 augustus. Ook op Lelydorp wordt een muziekvakantieplan gehouden. Dit vindt van 3 tot en met 7 september plaats. De eindpresentatie is op zondag 9 september in de hangar van SLM op Johan Adolf Pengel Luchthaven. ‘Sisme goes from East to West’, is het thema dit jaar. “Dat houdt in dat we van het oosten naar het westen gaan reizen met de kinderen. We doen alle districten aan en spelen in op hun bijzonderheden. Nickerie bijvoorbeeld is ons rijstdistrict, Coronie is bekend om haar kokos, Brokopondo om het goud en bauxiet. Zo worden ze bewust over hun eigen land”, stelt Williams.
Sisme zet zich ook in om alle talenten bij de kinderen te ontdekken. “Alle talenten die wij bij de kinderen ontdekken, worden verder gestimuleerd. Het kan in zang, dans of sport zijn. Volgend jaar herdenkt het muziekvakantieplan zijn tweede lustrum. In Villa Zapakara zullen volgens bedrijfsleider Dakaya Lens vanaf 03 september ook tal van activiteiten plaatsvinden. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto’s: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!