Bushouders wachten nog steeds op achterstallige brandstofsubsidie

De achterstallige brandstofsubsidie is nog steeds niet overgemaakt voor de bushouders van de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO). Voorzitter John Mahadewsingh van de PLO zegt dat Financiën al fiat heeft gehad van de Centrale Bank van Suriname om het totale bedrag groot SRD 9 miljoen over te maken naar de banken. Die toestemming zou al een week terug zijn gegeven. Tot gistermiddag was het geld nog niet gestort voor de bushouders. PLO- bestuurslid Rob Parisius zei gisteren in een reactie dat de bushouders tot vandaag de zaak zullen afwachten. “Na morgen zien we wel wat er zal gebeuren”, zei Parisius. Hij hoopt dat de regering moeite doet om het geld alsnog te storten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: