Biondi Misasi vrijdag in actie op Paralympic Games

Vandaag vindt in London de openingsceremonie van de Paralympics Games 2012 plaats. Tijdens een oriëntatiebezoek aan het Olympics Stadion heeft de Surinaamse delegatie een deel van de voorbereidingen mogen aanschouwen en het belooft een onvoorstelbaar spectaculaire ceremonie te worden. De openingshandeling zal verricht worden door de koningin. Biondi Misasi valt de eer te beurt om tussen 160 landen de Surinaamse vlag te mogen dragen. De voorronden voor de 100 meter, waarvoor Biondi is ingeschreven, vinden op vrijdag 31 augustus om 21:30 uur plaatselijke tijd plaats. De finale is op zaterdag om 19:15 uur. Op zaterdagmorgen 1 september doet Biondi om 10:30 uur mee op het onderdeel verspringen. Inmiddels zijn de deelnemerslijsten binnen en is het deelnemersveld uitermate sterk, getuige de kwalificatietijden waarop is ingeschreven. Uit een veld van 14 atleten staat Biondi qua inschrijftijd op nummer 10. Hopen dat het weer goed blijft en in Biondi’s voordeel werkt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: