Aanrijding kruising J.A. Pengelstraat:

Een merkwaardige aanrijding heeft zich maandagmiddag omstreeks 13.00 uur voorgedaan op de kruising J.A. Pengelstraat en de Drambrandersgracht. Een dame reed in haar auto over de J.A. Pengelstraat, richting Dr. Sophie Redmondstraat. Dichtbij de kruising met de Drambrandersgracht maakte zij een uitwijkmanoeuvre, omdat er ook ander verkeer daar aanwezig was. Daarbij verloor zij de controle over het voertuig, waardoor haar auto kantelde, tegen een paal aankwam en uiteindelijk ondersteboven langs de weg tot stilstand kwam. Gelukkig dat er zich geen erge ongelukken hebben voorgedaan. De hevig geschrokken chauffeuse klauterde zelf uit de auto. Later is zij door haar familie opgehaald. De politie kwam ook ter plekke, maar hoefde niet veel meer te doen dan de sleepdienst te bellen.

error: Kopiëren mag niet!