Kuil op kruising Toekomstweg

Op de kruising van de Toekomstweg en de Badmintonstraat is er al geruime tijd een grote kuil. Dit deel van het wegdek is dagelijks heel druk bereden. Dit moet vanwege werkzaamheden die gaande zijn in verband met de bouw van de brug over de Saramaccadoorsteek. Een gedeelte van de weg is afgesloten. Lijnbussen, o.a. vanuit Lelydorp met als bestemming Paramaribo, maken gebruik van deze route. Verkeerdeelnemers hebben vaker geklaagd, maar de kuil wordt niet gedicht. Het gat bevindt zich midden op straat. De brandweerafdeling van Toekomstweg is vlak aan de overkant van de betreffende kruising. De buurtbewoners hebben voor de veiligheid een stoel geplaatst in het gat, zodat men in het donker niet dwars door het gat rijdt. Het is zaak dat de betreffende afdeling van Openbare Werken dit probleem zo spoedig mogelijk oplost, voordat ernstige verkeersongelukken gebeuren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: