John Nasibdar: ‘Harrish Monorath jokt’

‘Harrish Monorath wist wel degelijk dat er een bestuurverkiezing was uitgeschreven voor 25 augustus 2012. Waarom zou hij anders op 23 augustus 2012 een deurwaardersexploot hebben gestuurd om die bewuste bestuursverkiezing niet door te laten gaan? In het exploot bevestigt Monorath de ontvangst van de per email verstuurde convocatie. Wie vertelt nou leugens’, vraagt Nieuw Suriname-voorzitter John Nasibdar zich af. Monorath zou aan de media hebben gezegd dat hij niets afwist van de bestuursverkiezing. Het exploot is afkomstig van Monorath, Premdew Lachman en Safiek Jahangier.
De ‘opposanten’ voeren ook aan dat de correspondentie niet gedaan is door partijsecretaris Jahangier en daarom rechtsgeldigheid mist. Nasibdar legt uit dat op een besturenvergadering van 10 maart 2012 de tweede partijsecretaris conform de statuten de functie van eerste secretaris heeft overgenomen. Als de eerste secretaris, in deze Jahangier, gedurende een periode van twee jaar inactief is geweest, vindt er opschuiving plaats. In het nieuwe bestuur zijn er enkele partijleden die voor de eerste keer zitting hebben in dit partijorgaan. Het wachten is op de verdeling van de bestuursfuncties.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: