Dieven stelen US$ 20.000, sieraden en revolver uit woning Eddie Jharap Vergiftigen ook trouwe hond Bruno

Zondagavond hebben dieven ingebroken in de woning van oud-directeur Staatsolie, Eddie Jharap. Door een ijzeren hekwerk en het venster aan de achterzijde van de woning open te breken, verschaften de criminelen zich toegang tot het huis. De boeven namen mee een geldsbedrag van ruim US$ 20.000, een hoeveelheid sieraden en een revolver.
Naderhand bleek ook dat de hond van Jharap vergiftigd is door de dieven. ‘Na een lange en zware strijd tegen deze laffe daad, is hij maandagochtend om 04.15 in mijn armen overleden. Hij is gecremeerd. Ik heb veel van Bruno geleerd en nu een trouwe makker verloren. Bruno komt zeker tot een hoger leven. Vaarwel makker……..’, schreef Jharap gisteren op zijn facebook page over zijn trouwe hond.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: