Bromfietsdieven maakten kerkgangers tot slachtoffer

De afdeling Jeugdzaken heeft thans een zaak in onderzoek waarbij vier jeugdigen zijn opgesloten wegens vermoedelijke diefstal. Daarvan zijn twee minderjarig en wel 15 om 16 jaar oud. De vier jeugdigen hadden het gemunt op bromfietsen van kerkgangers. Tot nu toe hebben zij bekend dat zij bromfietsen hebben weggenomen op kerkterreinen te Lelydorp, Kwatta, Flora, Zorg en Hoop en Balona. De politie heeft 10 gestolen bromfietsen en een aantal bromfietsonderdelen kunnen achterhalen en in beslag nemen. De gestolen bromfietsen werden doorverkocht voor SRD 200 tot SRD 300. Kopers konden ook met een BlackBerry-telefoon betalen. Van de 10 onderschepte bromfietsen zijn 9 de zogenaamde dames Yamaha’s. Eén van de bromfietsen is een scooter. Belanghebbenden kunnen zich wenden tot de afdeling Jeugdzaken te Limesgracht om na te gaan of het om hun gestolen bromfiets gaat. Daarbij moet men alle bromfietsbescheiden meenemen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: